Versetul AWANA: "Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine, şi care împarte drept Cuvântul adevărului" (2 Timotei 2:15)
RSS

sâmbătă, 5 mai 2012

Început binecuvântat la Clubul Awana

Sâmbătă, 5 mai 2012, la Biserica Baptistă ”Emanuel” a avut loc prima întâlnire din sezonul de primăvară a Clubului Awana. Copiii au fost bucuroși să se reîntâlnească în cadrul Bisericii, unde au avut loc o serie de activități. S-a început cu lecția biblică, intitulată ”Pilda semănătorului. Grâul și neghina”, lecție la care copiii au fost receptivi, la final punându-li-se întrebarea: ”Tu ce-ți dorești să fii, grâu sau neghină?”. Copiii au ales în unanimitate a fi grâu, astfel încât au învățat un cântec care îi va ajuta în lupta zilnică a-și păstra alegerea pe care au făcut-o, pentru a fi plăcuți lui Dumnezeu și roditori în cercurile lor. Cântecelul se numește ”Ai grijă, gură mică”.După lecția biblică s-a coborât la demisolul bisericii, unde au fost supuși unui test din lecția biblică, iar în funcție de receptivitatea lor și răspunsurile date, copiii au putut să achizitioneze jucării si alte lucruri disponibile în cadrul tombolei de început a Clubului Awana.


În urma tombolei a urmat un timp de voie, în care copiii, sub suravegherea liderilor Awana, au avut un timp de socializare, spre a se cunoaște, iar cei ce se cunoșteau deja au avut ocazia de a-și împărtăși experiențele avute decând nu s-au mai întâlnit. Tot în acest timp au avut ocazia de a se juca cu jucăriile achiziționate la tombolă, sau cu jucăriile și jocurile disponibile în cadrul Clubului Awana. Masa de ping-pong a fost de asemenea socilitată de copii în timpul de voie.Următoarea întâlnire va avea loc sâmbătă, 12 mai 2012, în același interval orar - 15.00 - 17.00. După lecția biblică și timpul de închinare, copiii vor avea un timp de destindere servind împreună o înghețată.
Slăvit să fie Domnul pentru oportunitatea ce ne-o dă de a fi împreună la întâlnirile Clubului Awana, unde de fiecare dată vă așteptăm cu mare drag!
 Dumnezeu să va binecuvânteze!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu