Versetul AWANA: "Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine, şi care împarte drept Cuvântul adevărului" (2 Timotei 2:15)
RSS

marți, 9 martie 2010

Competiţie

Competiţia la Clubul Awana s-a desfăşurat sâmbătă, 6 martie 2010, de la orele 15, după cum a fost afişat şi pe site. Competiţia s-a desfăşurat în 16 probe, fiecare copil putând participa chiar la toate probele, după alegerea proprie, fiind premiat pe loc după ce a dus sarcina la capăt, chiar dacă reuşitele lui nu au fost maxime, astfel nimeni nu a plecat fără măcar un premiu de la competiţie. La final, la fiecare probă s-a premiat cel mai bun, dându-se 16 premii suplimentare, unul pe probă. Probele au fost: şah, rebus, desenare, cultură generală, engleză, colorare, calculator, cunoştinţe biblice, muzică, 5 minute linişte, versete biblice, lucru manual, aruncare la coş, aruncare la ţintă, ping-pong şi poezie.
Vă prezentăm imagini din timpul competiţiei.

Antrenamente pentru competiţia de ping-pongPregătiri pentru competiţia la calculatorPregătiri pentru competiţiile de engleză şi colorareCompetiţia a început! Proba de desenare.


Mulţi, mulţi copii la desenare. Mari...


...şi mici.


Proba de şah.


Proba de muzică şi...5 minute linişte!


Acuarelele, preferate de cei mici.


Probele de colorare şi engleză.


Proba de lucru manual.


Lucru manual.Premierea finală.


Cel mai bun la proba de muzică împreună cu liderul.


5 minute linişte.


Desenele copiilor...


..afişate la clubul awana.


Şi fişele colorate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu